Politica de confidentialitate

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. WELLNESS FACTORY S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

1. Informatii personale

 

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.airyoga.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, contactati site-ul pe adresa contact[at]officeyoga.ro

 

2. Securitatea datelor personale

 

Accesarea site-ului www.officeyoga.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de WELLNESS FACTORY S.R.L. Scopul prelucrarii acestor date este crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice. WELLNESS FACTORY S.R.L. nu va utiliza datele personale ale utilizatorilor care acceseaza site-ul www.officeyoga.ro in scopuri de promovare, fara acordul express al acestora. WELLNESS FACTORY S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

WELLNESS FACTORY S.R.L certifica faptul ca vor respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere WELLNESS FACTORY S.R.L sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

  • dreptul de a cere WELLNESS FACTORY S.R.L sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

  • dreptul de a cere WELLNESS FACTORY S.R.L sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

  • dreptul de a cere  WELLNESS FACTORY S.R.L sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info[at]officeyoga.ro.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.officeyoga.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.