TERMENI SI CONDITII

I. Informatii generale

 

Societate- entitatea juridica  WELLNESS FACTORY S.R.L., cu sediul in B-dul 1848, Nr.50, Ap.14, Targu Mures, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J26/1070/2003, CUI 15706013

Site – platforma online www.officeyoga.ro

Utilizator: persoana fizice ce acceseaza Site-ul

Client - entitatea fizica sau juridica ce solicita in mod express achizitionarea produselor prezentate pe site

 

Utilizarea Site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

 

II. Dreptul de autor

 

Intregul continut al Site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date - este proprietatea Societatii si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus, fara acordul scris al Societatii, se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

III. Datele Personale

 

Din momentul accesarii Site-ului, Utilizatorului sau Clientului I se vor solicita in anumite situatii, cum ar fi inregistrarea unei recenzii, transmiterea unui mesaj catre Societate sau comanda unui produs din Site, o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon si adresa unde Clientul doreste sa fie exepdiate produsele aferente comenzii. Clientul este rugat sa acceseze pagina in care este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a se informa cu privire la informatiile colectate de Site, la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii Clientului.

 

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

 

Utilizatorii pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Odata cu postarea de comunicari si alte tipuri de continut pe SIte, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. 

 

XII. Forta Majora

 

Site-ul, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Site, nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic al Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

XIII. Publicitatea

 

Site-ul poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Site-ului si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de Confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XIV. Legislatia aplicabila

 

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European.Termenii si Conditiile Site-ului se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.